Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2009. január 3., szombat

Vicces mp3 csengohangok: fingobells-mobil csengohang

Vicces csengőhangok/fingobells-mp3 csengőhang
Kategória: Vicces csengőhang, sms csengőhang, ébresztő mobil csengőhang
Formátum: mp3 csengőhang

Vicces csengőhangok/Fingobells-mp3 csengőhang leírása:
Hát bizonyára mindenki ismeri a Jingle bells, karácsonyi zenét. Sokunk kedvence, sőt van aki csengőhangként is alkalmazza ezt a kedves kis nótát. Nos a fingobells mint ahogy a nevéből is lehet következtetni, egy kicsit másképp adja vissza a karácsony hangulatát. Például ha valaki megeszik egy tál bablevest, majd utána két tányér babfőzeléket, akkor talán ő is el tudja játszani ebben a szólamban a jingle bells-t, azaz fingóbellst:)Nagyon jó fingós vicces csengőhang, én mindenkinek ajánlom:) Igazi műalkotás, művészi és kulturális csengőhang.Csak vigyázz, nehogy a metrón szólaljon meg ez a fingós csengőhang:)


Fingobells mp3 csengőhang, sms hang INGYENES letöltése!
A csengőhangot azonnal letöltheted mp3, sms csengőhangként, azonnal teljesen ingyen itt, közvetlenül mobiltelefonra, vagy a saját számítógépedre!
Csengőhang letöltése

2 megjegyzés: