Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2008. december 22., hétfő

Vicces csengohangok/Vakeger opera-mp3 csengohang

Vicces csengőhangok/Vakegér opera-mp3 csengőhang
Kategória: Vicces csengőhang, sms csengőhang
Formátum: mp3 csengőhang

Vicces csengőhangok/Vakegér opera-mp3 csengőhang leírása:
Egy opera feldolgozása vak egerek álltal..asszem ezzel mindent elmondtam. Nagyon vicces, jópofa feldolgozás. Hasonlít az őrült béka/Crazy frog tipusú csengőhanghoz, de közel sem annyira népszerű,illetve imert. De nagyon jó például sms csengőhangnak, vagy ébresztésnek.De normál csengőhangnak is megfelelő, de szerintem találsz itt ennél jobbat is:)


Vakegér opera mp3 csengőhang, sms hang INGYENES letöltése!
A csengőhangot azonnal letöltheted mp3, sms csengőhangként azonnal ingyen itt, közvetlenül mobiltelefonra, vagy a saját számítógépedre!
Csengőhang letöltése

Figyelem!!!
Ha a böngésződ nem tudja azonnal megnyitni a csengőhang letöltést, akkor másold ki ezt: www.href.hu/x/7sk0 ,illeszd be a böngésző cím mezőjébe,és már azonnal le is töltheted,mp3 formátumban ezt a vicces csengőhangot! Teljesen ingyen!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése