Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2008. december 22., hétfő

Vicces csengohangok: Bass Bumpers - Axel F - Crazy Frog mp3 csengohang

Vicces csengőhangok: Bass Bumpers - Axel F - Crazy Frog mp3 csengőhang
Őrült béka-filmzene csengőhang!
Kategória: vicces csengőhang
Formátum:mp3 csengőhang


Vicces csengőhangok: Bass Bumpers - Axel F - Crazy Frog mp3 csengőhang leírása:
Eddie Murphy- Már megint 48 óra című film zenéje alatt hallható az őrült béka folyamatos dúdolása( finoman fogalmazva:) Nagyon vicces. Ezzel garantáltan hódítani fogsz ha hívnak telefonon. Töltsd le ezt a csengőhangot teljesen INGYEN mp3 formátumban.


Őrült béka ringtóni vicces csengőhang letöltése.

A csengőhangot azonnal letöltheted mp3 csengőhangként itt!
www.href.hu/x/7pvn


Ha a böngésződ nem tudja azonnal megnyitni a csengőhang letöltést, akkor másold ki ezt( www.href.hu/x/7pvn) ,illeszd be a böngésző cím mezőjébe,és már azonnal le is töltheted,mp3 formátumban ezt a vicces csengőhangot!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése