Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2008. december 22., hétfő

Vicces csengohangok/Blablabla-mp3 csengohang letoltes

Vicces csengőhangok/Blablabla-mp3 csengőhang
Kategória: vicces csengőhag, sms csengőhang
Formátum: mp3 csengőhang

Vicces csengőhangok/Blablabla-mp3 csengőhang leírása:
Hát igen--ez egy igazi igényes nehezen szerkesztett csengőhang,érdemes letölteni. Főleg sms csengőhangnak, mert annak nagyon jó, poénos, sőt még vicces is. Főleg ha a barátnőnktől kapunk sms-t:)Csak meg ne sértődjön ezen a vicces csengőhangon..Bla-bla-bla.Blablabla csengőhang, sms hang INGYENES letöltése!
A csengőhangot azonnal letöltheted mp3, sms csengőhangként azonnal ingyen itt, közvetlenül mobiltelefonra, vagy a saját számítógépedre itt!
Csengőhang letöltése

Figyelem!!!
Ha a böngésződ nem tudja azonnal megnyitni a csengőhang letöltést, akkor másold ki ezt: www.href.hu/x/7sk2 ,illeszd be a böngésző cím mezőjébe,és már azonnal le is töltheted,mp3 formátumban ezt a vicces csengőhangot! Teljesen ingyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése