Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2008. december 22., hétfő

Vicces csengohangok/Orult beka-baba dal mp3 csengohang

Vicces csengőhangok/Őrült béka-baba dal mp3 csengőhang
Kategória: Vicces csengőhang
Formátum: mp3 csengőhang


Vicces csengőhangok/Őrült béka-baba dal mp3 csengőhang leírása:
Őrült béka most sem okozott nekünk csalódást:) Egy kis baba dalt énekel a tőle megszokott temperamtummal:) ez nagyon jó csengőhangnak, vagy ébresztő hangnak..ettől garantáltan nevetve fogsz ébredni:) Nagyon jópofa csengőhang...Érdemes ingyen letölteni azonnal, mert ezen a csengőhangon mindenki nevetni fog, aki hallja!


Őrült béka-baba dal csengőhang INGYENES letöltése!
A csengőhangot azonnal letöltheted mp3,sms,ébresztő csengőhangként azonnal ingyen itt!
http://href.hu/x/7pvx

Figyelem!!!
Ha a böngésződ nem tudja azonnal megnyitni a csengőhang letöltést, akkor másold ki ezt: www.href.hu/x/7pvx ,illeszd be a böngésző cím mezőjébe,és már azonnal le is töltheted,mp3 formátumban ezt a vicces csengőhangot! Teljesen ingyen!

1 megjegyzés: