Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2008. december 22., hétfő

Vicces csengohang/jon a vonat mp3 csengohang

Vicces csengőhang/jön a vonat mp3 csengőhang
Kategória: Vicces csengőhangok/sms csengőhang
Formátum: mp3 csengőhang


Vicces csengőhang/jön a vonat mp3 csengőhang leírása:
Néha megállsz a sorompónál, és jön a vonat..Ez kicsit viccesebben, sőt nagyon viccesen. Ezen a csengőhangon fetrengtem és nevettem. Nagyon jó. Szájjal utánozzák a gőzmozdony hangját.
Ezt is talán sms csengőhangnak ajánlanám, de lehet természetesen ébresztésnek, vagy normál csengőhangnak használni. Döntse el mindenki saját maga.

Jön a vonat csengőhang letöltése!
A csengőhangot azonnal letöltheted mp3,sms,ébresztő csengőhangként itt!
http://href.hu/x/7pvq

Figyelem!!!
Ha a böngésződ nem tudja azonnal megnyitni a csengőhang letöltést, akkor másold ki ezt( www.href.hu/x/7pvq) ,illeszd be a böngésző cím mezőjébe,és már azonnal le is töltheted,mp3 formátumban ezt a vicces csengőhangot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése