Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2008. december 22., hétfő

Vicces csengohangok/Ausztral noi orgazmus mp3 csengohang

Vicces csengőhangok/Ausztrál női orgazmus mp3 csengőhang
Kategória:sms csengőhang,ébresztő hang,vicces csengőhang
Formátum: mp3 csengőhang

Vicces csengőhangok/Ausztrál női orgazmus mp3 csengőhang
Hát igen...ha valaki volt ausztráliába, akkor biztos tudja, hogy ílyen hangot adnak ki az ausztrál őslakos nők orgazmuskor:) Én ezt kifejezetten férfiaknak ajánlom, ébresztő hangnak..hisz nincs is jobb mint egy ilyenre ébredni:)Igazi vicces csengőhang:)Űzletembereknek nem ajánlott..hisz elég ciki ha tárgyaláson nyögdécsel a telefonunk:)

Ausztrál női orgazmus csengőhang INGYENES letöltése!
A csengőhangot azonnal letöltheted mp3, sms, ébresztő csengőhangként azonnal ingyen itt!
Csengőhang letöltése itt

Figyelem!!!
Ha a böngésződ nem tudja azonnal megnyitni a csengőhang letöltést, akkor másold ki ezt: www.href.hu/x/7sjz ,illeszd be a böngésző cím mezőjébe,és már azonnal le is töltheted,mp3 formátumban ezt a vicces csengőhangot! Teljesen ingyen!


1 megjegyzés:

  1. Hát erre kíváncsi lennék de mivel úgy nézem egy webhelyt hirdetsz a linkkel vagy valamit összekevertél ezért nem fogom megtudni hogy milyen is ez a hang.

    VálaszTörlés