Viccesmp3 és polifónikus csengőhangok

A http://viccescsengohangok.blogspot.com weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

2008. december 22., hétfő

Vicces csengohang/bad baby mp3 csengohangok

Vicces csengőhang/bad baby mp3 csengőhangok
Kategória: Vicces csengőhang/sms csengőhang is
Formátum: mp3 csengőhang


Vicces csengőhang/bad baby mp3 csengőhang leírása:
Bad baby-Rossz baba mp3 csengőhang...Hát őszintén, nekem annyira nem tetszett, de sokaknak tetszik,ezért raktam fel az oldalra! Döntse el mindenki maga, de talán sms csengőhangnak jó, akinek kisbabája van:) Ízlések és pofonok...

Bad baby/rossz kisbaba csengőhang letöltése!
A csengőhangot azonnal letöltheted mp3,sms,ébresztő csengőhangként azonnal ingyen itt!
http://href.hu/x/7pvt

Figyelem!!!
Ha a böngésződ nem tudja azonnal megnyitni a csengőhang letöltést, akkor másold ki ezt( www.href.hu/x/7pvt) ,illeszd be a böngésző cím mezőjébe,és már azonnal le is töltheted,mp3 formátumban ezt a vicces csengőhangot! Teljesen ingyen!


2 megjegyzés: